اطلاعات تکمیلی
معرفی کوتاه شرکت سبدگردان سینا
شرکت سبدگردان سینا، با سرمایه ۲۸۰ میلیارد ریال با شماره ثبت ۵۵۰۴۰۴ نزد مرجع ثبت شرکتها، در راستای موضوع فعالیت خود که جذب و مدیریت سرمایه اشخاص حقیقی و حقوقی جهت سرمایهگذاری در بورس اوراق بهادار ایران و همچنین افزایش ارزش دارایی سرمایهگذاران میباشد، توسط شرکت مادر تخصصی مالی و سرمایهگذاری سینا با بکارگیری نیروهای خبره تشکیل گردید.
دستورالعمل سبد آخرین اصلاحی
ماموریت
شرکت سبدگردان سینا، با مشاركت و سرمايهگذاري در عرصههاي داراي مزيت اقتصادي و ارتقاء مستمر كمي و كيفي عملكرد مجموعه، سرمايهگذاريهاي پربازده، تكميل زنجيره ارزش مالي در راستاي كاهش هزينهها، افزايش سودآوري و بهبود سطح خدمات ارائه شده به گروه و ساير بنگاههاي اقتصادي را به عنوان مأموريت اصلي خود در نظر خواهد گرفت.
چشم انداز
هلدينگ مالي و سرمایهگذاری سینا در نظر دارد با تكيه بر ظرفيتهاي بالاي خود، به سرعت نقش فعال و گستردهاي در بازار سرمايه و بازار پول كشور پيدا كند. تجهيز منابع مالي، توسعهي سرمايهگذاريها و اخذ مجوز ارائه انواع خدمات مالي در كوتاهترين زمان ممكن و ارائه خدمات با بهترين سطح كيفي با استفاده از نيروي انساني متخصص و توانمند از اولين اهداف هلدينگ خواهد بود.
شرح وظایف پرسنل شرکت سبدگردان سینا
شرح وظایف واحد سبدگردانی جهت اجرایی سبد
شرح وظایف اجرایی واحد صندوق
منافع سبدگردانی
منافع سبدگردانی برای اشخاص ثالث
منابع اطلاعاتی مورد استفاده سبدگردانی
جدول محاسبات بازدهی شرکت سبدگردان سینا (سهامی خاص)
فرآیند سرمایهگذاری
روشهای مورد استفاده در تجزیه و تحلیل
روابط تجاری اساسی با اشخاص حقیقی و حقوقی
انواع اوراق بهادار تحت مدیریت در سبدهای اختصاصی
چگونگي محاسبه بازدهي سبد اختصاصي و بازدهي سبدگردان
دریافت مجوز فعالیت سبدگردانی از سازمان بورس و اوراق بهادار
کنترل تضاد منافع بین سبدگردان و مشتری
مطابق ماده ۱۴ دستورالعمل تاسیس و فعالیت سبدگردان، درصورتی که تضاد منافع میان سبدگردان و مشتری بوجود آید، اولویت با منافع مشتری میباشد. برای کنترل تضاد منافعی که ممکن است به دلیل ارائه خدمات مختلف بین سبدگردان یا اشخاص وابسته و کارکنان با مشتریان به وجود آید، اجرای ماده ۲۷ دستورالعمل فوق در دستور کار قرار خواهد گرفت. در راستای افشای بندهای ۱، ۲ و ۳ ماده مذکور در گزارشهای دورهای ارائه شده به امین و حسابرس و نیز مشتریان مشخصات ورقه، شرح منافع و تاریخ ذی نفع شدن آنها اعلام میگردد.
تضاد منافعی که ممکن است به دلیل ارائهی خدمات مختلف بین منافع سبدگردان یا اشخاص وابسته و کارکنان وی با مشتریان بوجود آید و راههای کنترل و حل و فصل این تضاد منافع به شرح زیر میباشد.
در این خصوص شرکت سبد گردان سینا طبق ماده ۱۴ دستورالعمل سبدگردانی عمل کرده و در صورتی که تضاد منافع بین سبدگردان و مشتری به وجود آید، اولویت با مشتری می باشد. در صورتی که سبدگردان یا کارکنان وی ذینفع باشند،مطابق ماده ۲۷ دستورالعمل سبدگردان،گزارش آن را افشا می نمایند.
گزارش ذینفعان
با توجه به الزامات تعیین شده در ماده ۲۷ دستورالعمل تاسیس و فعالیت سبدگردان، ابلاغی از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر ارائه گزارش ادواری در مورد ذینفعان که در جهت اعمال نظارت بر فعالیت سبدگردان و کنترل تضاد منافع احتمالی بین شرکت سبدگردان و سرمایهگذاران مصوب گشته است، سبدگردان سینا گزارش خود را به صورت دورهای بر اساس ماده مذکور و در جهت اعتمادسازی و رضایتمندی ذینفعان پس از شروع به کار شرکت در این قسمت ارائه خواهد نمود.
ماده ۲۷ درصورتی که سبدگردان، ورقهی بهاداری خاص را بهنام مشتری خود خرید، فروش یا نگهداری میکند در حالی که؛ (الف) شرکت سبدگردان یا اشخاص وابسته به آن یا (ب) کارکنان سبدگردان یا اشخاص وابسته به آنها، در آن ورقهی بهادار مطابق تبصرهی ۱ این ماده ذینفع محسوب میشوند، و سبدگردان از این موضوع مطلع بوده یا از طریق دریافت گزارشهای موضوع تبصرهی ۲ این ماده از این موضوع مطلع شده باشد، آنگاه سبدگردان موظف است بلافاصله کارکنانی که وظیفهی سبدگردانی برای مشتریان را به عهده دارند، از این امر مطلع نموده، طی گزارشهایی که حداقل هرماه تهیه میشود حسابرس و امین خود را، از این موضوع مطلع کند و در گزارشهای دورهای که به مشتری میدهد، این موضوع را افشا نماید.
روش و منابع
شرکت سبدگردان سینا، در تلاش است تا عملیات مدیریت پرتفوی با استفاده از روشهای حرفهای و رایج ارزشگذاری و تحلیل بازارهای مالی معتبر به انجام رسد. به کارگیری نرمافزارهای مالی مناسب و ترکیب آنها با روشهای مزبور، پایه محکم و ابزار مناسبی را برای حضور پرقدرت در بازار سرمایه فراهم خواهد کرد. مبنای تحلیل در این شرکت روش تحلیل بنیادی بوده و تمام عملیات سبدگردانی بر اساس گزارشات تحلیل بنیادی به انجام میرسد.
از تحلیل تکنیکال نیز به عنوان روش ضمنی تحلیل روند قیمتها و شاخصها، با هدف به دست آوردن جو و هیجان بازار در هر یک از سهام و صنایع استفاده خواهد شد. روشهای ارزشگذاری و تحلیل اوراق بهادار قابل به کارگیری شامل مدلهای مبتنی بر تنزیل جریانات نقدی (DDM)، مدلهای مبتنی بر جریان نقدی آزاد (FCF)، توجه به ارزش جایگزینی و استفاده از روشهای P/E بر اساس EPS کارشناسی میباشد.